• index

         • anunturi

         • sfaturi

         • scrisori de dragoste

         • poezii

         • povestea mea

         • afrodisiac

         • concurs


login
pass
Nou indragostit?!
click aici

umor jocuri zodiac test psihologic ghiceste in carti !

TEST PSIHOLOGIC
Ce credeti dvs. despre dragoste?

Asa le este dat barbatului si femeii, sa alerge mereu unul dupa altul, in cautarea, se zice a dragostei, visul cel mai frumos al tuturor. Unii au norocul si se intalnesc odata pentru totdeauna, altii descopera mai tarziu ca s-au inselat, dar cei mai nefericiti sunt aceia care nu au trait inca aceasta magica experienta. De ce se intampla asa? E greu de spus. Mai usor este de presupus ca oamenii inca nu stiu sa se inteleaga nici pe ei insisi, dar nici partenerii intre ei nu se cunosc prea bine sub acest aspect, pentru ca dragostea este un sentiment destul de greu de definit si de explicat. Si asa va ramane oricat de mult s-ar stradui cunoscatorii in materie sa patrunda cu mintea si cu sufletul acest aproape dumnezeiesc sentiment. O solutie ar fi, chiar si pentru o relatie temporara, dar deloc de neglijat ca valoare pentru moralul subiectului, sa surprindem atitudinea subconstienta a fiecaruia fata de aceasta delicata tema. Va oferim un test de evaluare, dar si de autoevaluare, care speram ca va va ajuta sa va cunoasteti mai bine disponibilitatile afective fata de un posibil partener de viata. Si, de ce nu, sa va cunoasteti si partenerul(a) la care visati in taina.

1)Sfarsitul lumii este iminent. Daca ar fi sa salvati un singur animal cine ar fi acela?
a) iepurele
b) oaia
c)caprioara
d)calul

2)Mergeti in Africa si vizitati un trib. Daca seful tribului insista sa luati un animal ca suvenir, ce ati alege?
a) maimuta
b) leul
c)sarpele
d)girafa

3)La Judecata de Apoi, pentru pacatele facute in viata trebuie sa va transformati intr-un animal. In pielea caruia ati vrea sa fiti?
a) caine
b) pisica
c)cal
d)sarpe

4)Daca ati avea puterea sa faceti ca un animal sa dispara pentru totdeauna, care ar fi acela?
a) leul
b) sarpele
c)crocodilul
d)rechinul

5)Presupunand ca intr-o zi ar fi posibil sa intalniti un animal capabil sa vorbeasca, care ati prefera sa fie acela?
a) oaia
b) calul
c) iepurele
d) pasarea

6)Pe o insula pustie ati avea posibilitatea sa aveti un singur companion. Care ati dori sa fie acela?
a) omul
b) porcul
c)vaca
d)pasarea

7)Presupunand ca ati avea acea putere extraordinara de a domestici orice animal, pe care l-ati alege?
a) dinosaur
b) tigrul
c)ursul
d)leopardul

8)Daca ar trebui, timp de 5 minute, sa fiti in pielea unui animal, pe care l-ati prefera?
a) leul
b) pisica
c)calul
d)porumbelul

Cititi fiecare intrebare, incercati sa dati raspunsul care vi se potriveste, dupa care trageti concluziile singuri, urmarind ceea ce se ascunde in spatele fiecarei alegeri de variante.
Semnificatia intrebarilor:
1)Ce fel de persoane va atrag in situatiile concrete de viata.
a) cele care trebuie sa va stie de frica; b) cele care pot sa va suporte toate hachitile, frustrarile si crizele de autoritate; c) persoanele distinse, frumoase, rafinate, dar si sincere; d) caracterele puternice, de incredere, pe care sa va puteti baza.
2)Ce gen de persoane considerati a fi irezistibile. a) cele usor de cucerit, frivole, cu apetit pentru mondenitati, “fitoase”; b) cele puternice, carora sa le stiti de frica, dar de a caror faima sa beneficiati si dvs.; c) imprevizibile, ascunse, care sa va tina in “sah”; d) misterioase, neintelese, tacute, dar comode in acelasi timp.
3)Ce impresie v-ar placea sa o faceti iubitului / iubitei. a) sunteti fidel si credincios; b) liber, de nestapanit, rebel; c) sprijin si ajutor de nadejde; d) periculos cand este “calcat pe coada”.
4)Ce gen de atitudine v-ar deranja intr-atat la partenerul(a) dvs. incat sa va hotarati sa rupeti relatia. a) mandria; b) perfidia; c) nerecunostinta; d) cruzimea.
5)Ce fel de relatie ati dori sa aveti cu partenerul(a) de viata. a) de dominare; b) sprijin reciproc; c) protectoare; d) de stimulare.
6)De ce da si de ce nu ati comite un adulter. a) nu, nu va permite constiinta; b) da, nu va stapaniti instinctele; c) doar daca se foloseste forta; d) aveti alte preocupari ca sa va treaca prin minte asa ceva.
7)Ce credeti despre casatorie. a) este ceva perimat moral; b) un rau necesar; c) privare de libertate; d) o continua provocare .
8)In acest moment, ce credeti despre dragoste. a) este o confruntare de forte; b) ceva de necontrolat; c) alianta constructiva; d) implinire sufleteasca.