• index

         • anunturi

         • sfaturi

         • scrisori de dragoste

         • poezii

         • povestea mea

         • afrodisiac

         • concurslogin
pass
Nou indragostit?!
click aici

mici secrete,
mari cuceriri
cum arat, asa sunt! stii sa te porti ? diete

Iubire la prima vedere?

Fiecare dintre noi a avut, va avea sau va mai avea minunata ocazie de a fi la o prima intalnire de suflet. Daca aceasta va reusi, si se va construi, in timp, o relatie de iubire sincera si trainica sa stiti ca si de cum ne comportam in acest moment depinde viitorul. De cum stim ce sa spunem, cat sa spunem, dar mai ales cum, si inca multe altele devin esentiale pentru ca visul nostru sa se tranforme din iluzie si speranta in certitudine. Iata deci cateva reguli care se recomanda a fi respectate in aceasta situatie.
Este de bun augur ca inainte de a se ajunge la intalnire sa ne siguram ca nu vom fi pusi in situatia de a improviza ceva la inspiratie. Pentru ca, de programul stabilit inainte, depind felul in care ne imbracam, banii pe care-i avem la noi sau pe card, conversatia care e bine sa fie schitata in minte inca de acasa.
Daca persoana pe care o intalniti ati cunoscut-o prin mijloace moderne: agentii matrimoniale, internet, sau ziare cu acest specific, nu este bine a merge la o asemenea intalnire inainte de a schimba intr-un fel sau altul pozele. Ganditi-va cat de jenant ar fi pentru dvs. sa fiti obligat sa vorbiti cu cineva care, de la prima vedere, nu va place, sau cum va veti simti daca dvs. nu sunteti placut si cel asteptat va lasa cu “ochii in soare”. Persoana se poate prezenta la intalnire, dar s-au vazut cazuri, cand a evitat sa dea ochii cu cel care o asteapta. Este cu adevarat o lasitate, o impolitete, dar se poate intampla si asa ceva. De asemenea, recomandam ca acest fapt pe care il puneti impreuna la cale, sa nu se petreaca in casa niciunuia dintre voi. Este vorba de o intalnire initiala, de cunoastere, “de vedere” cum se spunea pe vremea bunicilor nostri, si nu este bine sa ne expunem, pana la urma, unor necunoscuti, inca. Daca se intampla sa avem copii dintr-o casatorie anterioara si tocmai acum nu avem cu cine-i lasa, mai bine se amana evenimentul, decat sa-i luam cu noi. Pentru copil poate fi un soc, iar pentru persoana cu care ne vedem poate fi un gest de agresiune. Nu va recomandam sa intarziati, iar daca din diverse motive persoana nu a venit la intalnire in nici un caz nu telefonati dvs. sa intrebati ce a intervenit. Este obligatia celui vinovat de a crea ocazia sa dea explicatiile de rigoare, dvs. doar daca acceptati scuzele, mai puteti reedita incercarea. Va uram succes!!!